Palo Alto Networks™ (NYSE: PANW), de netwerkbeveiligingsspecialist, beveiligt alle ingaande en uitgaande informatiestromen op het datanetwerk van de Heineken Music Hall (HMH). De HMH is een van de grootste concertlocaties in Amsterdam, vlakbij de Amsterdam ArenA. Het hoogwaardige beveiligingsplatform van Palo Alto Networks biedt HMH volledig inzicht in het gebruik van het netwerk en maakt krachtige controle mogelijk van internetbedreigingen en malware. Deze beveiligingsoplossing verbetert ook de multimediadiensten van partners, zoals televisiemaatschappijen die live (concert)beelden uitzenden vanuit de HMH.

“Wij zijn heel tevreden over deze firewall”, zegt Bob Klijnee, Operations Manager Facilitair bij de Heineken Music Hall. “Wij kunnen geen enkel risico lopen dat het netwerk uitvalt. Daarvoor zijn de belangen te groot. Palo Alto Networks is een gerenommeerd merk met een bewezen, flexibele technologie die de datastromen aan kan waar een organisatie als de onze om vraagt. Daarnaast kunnen wij de firewall zelf beheren. De firewall van Palo Alto Networks is voor ons een garantie voor continuïteit.”

WeSecure, specialist op het gebied van IT Security en zeer ervaren reseller en integrator van Palo Alto Networks- oplossingen in Nederland, leverde de firewalloplossing en aftersalesservice.

De Heineken Music Hall bestaat in 2013 twaalf jaar. In die twaalf jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van netwerken en ICT. Toen de HMH overging op een andere netwerkconfiguratie, besloot het bedrijf de externe firewall binnen de muren van de HMH onder te brengen met het oog op het alsmaar groeiende dataverkeer en plannen om bezoekers in de nabije toekomst een open wifi-verbinding aan te bieden.

De Heineken Music Hall koos voor de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks, omdat die een ongeëvenaarde gegevensdoorvoer biedt. Daarnaast stelt deze oplossing netwerkbeheerders in staat om een groot aantal applicaties te beveiligen en om gebruikers gedetailleerd en policygebaseerd te monitoren.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks™ is hét toonaangevende next-generation netwerkbeveiligingsbedrijf. Het innovatieve platform van het bedrijf stelt organisaties, serviceproviders en overheden in staat hun netwerken te beveiligen door het veilig gebruikmaken van steeds meer complexe applicaties op hun netwerk en door het voorkomen van cyberbedreigingen. De kern van het Palo Alto Networks-platform is de nieuwe-generatie firewall die voorziet in inzicht in, en controle over applicaties, gebruikers en content. Inzicht en controle zijn geïntegreerd in de firewall die beschikt over een in huis ontwikkelde hardware- en softwarearchitectuur. De producten en diensten van Palo Alto Networks spelen in op een brede reeks van netwerkbeveiligingseisen die spelen in het datacenter, aan de randen van het netwerk, bij gedistribueerde bedrijven en bij mobiele apparatuur. Meer dan 12.500 klanten in meer dan honderd landen gebruiken de oplossingen van Palo Alto Networks. Voor meer informatie: www.paloaltonetworks.com.

Palo Alto Networks, ‘The Network Security Company’, het Palo Alto Networks-logo, App-ID, GlobalProtect en WildFire zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.